Naslovna Društvo Održano školsko takmičenje učenika sa odseka klavira negotinske Umetničke škole

Održano školsko takmičenje učenika sa odseka klavira negotinske Umetničke škole

572
0

Ovogodišnje školsko takmičenje učenika osnovne i srednje muzičke škole u svečanoj sali Umetničke škole „Stevan Mokranjac“ okupilo je u dva dana 65 takmičara.

U kategoriji učenika prvog razreda  osnovne muzičke škole u konkurenciji od 15 učenika prvonagrađeni su Klea Kovač i Bogdan Đorđević iz klase Lidije Kovač, kao i Luka Cvetković iz klase Vesne Trailović.

U kategoriji učenika drugog razreda osnovne muzičke škole prvo mesto osvojili su: Anđela Mladenović i Teodora Nedeljković iz klase Milje Videnović, Iva Đorđević iz klase Vesne Trailović, Teodor Milosavljević iz klase Biljane Dobrić i Staša Momčilović iz klase Maje Stojanović.

Druga nagrada pripala je: Miljani Mladenović, Petri Jovanović i Danici Mijalčić iz klase Milje Videnović, kao i Jani Dimitrijević iz klase Lidije Kovač, a treća Teodori Bobošikić i Lani Milić iz klase Nadežde Pančić i Lauri Savić iz klase Vesne Trailović.

Maria Paskulović iz klase Maje Stojanović, Ana Krstić iz klase Biljane Dobrić i Tamara Petrović iz klase Slađane Radukanović, osvojile su prvu nagradu u kategoriji učenika trećeg razreda.

Druga nagrada pripala je: Rastku Nedeljkoviću iz klase Maje Stojanović, Veljku Milosavljeviću iz klase Slađane Marković, Andrei Savić iz klase Nadežde Pančić, Vladimiru Petroviću iz klase Slađane Radukanović, kao i Lei Ivić i Lenki Banković iz klase Vesne Trailović.

Trećeplasirani su: Milica Đuričić, Jovana Ćorović i Nina Avramović iz klase Biljane Dobrić,  Ivana Košovljanović iz klase Nadežde Pančić i Nikola Njegušić iz klase Biljane Marinović.

Jelena Popović, učenica četvrtog razreda klavira u klasi Slađane Radukanović osvojila je prvu nagradu, a Sofija Stanković iz klase Nadežde Pančić treću. Pohvaljena je Anastasia Mihajlović iz klase Biljane Marinović.

U kategoriji učenika petog razreda osnovne muzičke škole drugu nagradu osvojila je Anastasija Njegušić iz klase Maje Stojanović, a treću Anastasija Todorović, klasa Nadežde Pančić.

Pohvaljeni su: Estera Ćosić iz klase Lidije Kovač, kao i Aleksandra Antić i Vanesa Đorđević iz klase Slađane Radukanović.

Stefan Pacić iz klase Slađane Radukanović osvojio je treću nagradu u kategoriji učenika šestog razreda.

U kategoriji učenika prvog razreda srednje muzičke škole, prvu nagradu osvojio je Dušan Šuša iz klase Milje Videnović, inače učenik teoretskog odseka.

Sara Vojvodanović iz klase Milje Videnović je drugoplasirana, a istu nagradu osvojila je i u duetu sa Agripinom Živković.

Treću nagradu osvojili su: Sara Bojković i Aleksa Žikić, učenici teoretskog odseka u klasi Marine Milojković, a pohvaljena je Agripina Živković iz klase Lidije Kovač.

Srednjoškolci Vanja Milosavljević, Milovan Antić iz klase Slađane Marković, David Surdanović iz klase Marine Milojković kao i Marijeta Đorđević iz klase Milene Antić osvojili su prvu nagradu u kategoriji uporednog klavira.

Druga nagrada nagrada pripala je Nikoli Balanoviću iz klase Biljane Marinović i Luki Nikoliću iz klase Marine Milojković. Trećeplasirana je Jelena Dragomirović, a pohvaljena je Vesna Popović, obe iz klase Biljane Marinović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.