Naslovna Ekonomija Odabrani proizvodi brenda“Balcanica Superior“ na Staroj planini: Među njima i negotinska vina

Odabrani proizvodi brenda“Balcanica Superior“ na Staroj planini: Među njima i negotinska vina

201
0

U Hotelu “Stara planina” turistima su od nedavno dostupni odabrani proizvodi partnera Regionalnog brenda Istočne Srbije „Balcanica Superior“.

Turisti koji uživaju u lepotama Stare planine u istoimenom hotelu mogu da uživaju i u proizvodima sertifikovanih partnera Regionalnog brenda istočne Srbije „Balcanica Superior“.

Na posebno brendiranim policama, uz adekvatni promo materijal, izložena su vina Vinarije “Matalj” iz Negotina, Vinarije “Raj” iz Rajca, ali i proizvodi sertifikovanih partnera “Balcanica Superior”, “Timomed” iz Knjaževca, “Adonis” iz Sokobanje, “Frutimo” iz knjaževačkog sela Petruša.

“RARIS, koji upravlja Regionalnim brendom, vodi razgovore oko sličnih predstavljanja Regionalnog brend Istočne Srbije „Balcanica Superior“ sa par trgovinskih lanaca i turističkih destinacija”, ističu u Regionalnoj agenciji za razvoj istočne Srbije.

Inače, nedavno je status sertifikovanog partnera Regionalnog brenda „Balcanica Superior“ dobilo 10 kompanija iz Istočne Srbije, od kojih i tri iz opštine Negotin: Vinarija “Matalj”, Vinarija “Raj” i Etno selo “Gostoljublje” iz Sikola.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.