Naslovna Društvo COVID-19 Od 6. jula Grčka zatvara granicu za građane Srbije

Od 6. jula Grčka zatvara granicu za građane Srbije

688
0

Zbog epidemiološke situacije na teritoriji Srbije Grčka od 6. jula zatvara granice za naše državljane. Ovu informaciju potvrdilo je na svom sajtu i Ministarstvo spoljnih poslova Republike Srbije.

Kako navode na svom zvaničnom sajtu nadležni iz Ministarstva spoljnih poslova, Grčka od sutra, 6. jula zatvara granice za građane Srbije.

“Ambasadu Srbije u Atini zvanično je obavestio kabinet grčkog premijera Kirjakosa Micotakisa da će Grčka od sutra zatvoriti granice za građane Srbije, osim za neophodna putovanja za koja je potrebna posebna dozvola“, istakao je prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spljnih poslova Ivica Dačić.

Na sajtu Ministarstva spoljnih poslova navodi se i da će naši građani koji kao turisti već borave u Grčkoj moći da tamo ostanu do kraja svojih aranžmana.

“Upozoravamo građane da ne kreću na put prema Grčkoj kako bi se izbegla situacija da se veliki broj naših građana zatekne u putu ili na grčkim graničnim prelazima bez mogućnosti da uđu na teritoriju Grčke“, dodaje se u saopštenju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.