Naslovna Društvo Obezbeđen besplatan prevoz iz Negotina za odlazak na molitveni hod u Zaječar

Obezbeđen besplatan prevoz iz Negotina za odlazak na molitveni hod u Zaječar

573
2

Sveštenici Crkvene opštine Negotin obezbedili su besplatan prevoz za Zaječar za sve zainteresovane da u petak 17. januara učestvuju u litiji – molitvenom hodu podrške narodu u odbrani svetinja u Crnoj Gori.

Sveštenici negotinske Crkvene opštine obaveštavaju građane da su obezbedili prevoz do Zaječara za učešće u molitvenom hodu za očuvanje pravoslavnog naroda i svetinja u Crnoj Gori.

Kombi ima 17 slobodnih mesta, a zainteresovani za učestvovanje u litiji koju organizuje Eparhija timočka treba da se prijave crkvenjaku u negotinskom sabornom hramu Svete Trojice. Polazak je u petak, 17. januara u 16 časova i 30 minuta ispred nove crkve.

Litija – molitveni hod, inače, počinje okupljanjem u porti zaječarske saborne crkve u 17 sati i 30 minuta, odakle će se od 18 sati kretati zaječarskim ulicama Timočke bune, Svetozara Markovića ka kružnom toku, a potom ulicom Nikole Pašića nazad do hrama gde će se čitati moleban za očuvanje svetinja u Crnoj Gori.

2 KOMENTARA

  1. Koga to još zanima? Crkva je parazitska institucija, a protestvuje se protiv zakona, koji niko u Srbiji nije ni pročitao, a oni koji su ga pročitali, i razumeli, su stvaljeni na stub srama. Neka crkve, sve koliko ih ima, krenu da plaćaju porez i doprinose za socijalno pa nela se javljaju posle. Mada, u Srbiji je sve moguće!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.