Naslovna Društvo Obeležavanje horizontalne signalizacije u Negotinu

Obeležavanje horizontalne signalizacije u Negotinu

384
4

Ekipe preduzeća „Magistrala signal“ DOO iz Niša počele su obeležavanje horizontalne signalizacije u Negotinu.

Radovi na farbanju i obeležavanju horizontalne signalizacije, vredni nešto više od milion dinara, uveliko traju, a po njihovom završetku, saznajemo od Zorana Jankovića, vlasnika preduzeća „Magistrala signal“ DOO iz Niša započeće i radovi na vertikalnoj signalizaciji.

Ovo niško preduzeće na teritoriji opštine Negotin zameniće i postaviti vertikalnu saobraćajnu signalizaciju, odnosno znakove, dopunske table i metalne stubove, kako na lokalnim, tako i na regionalnim putevima, ali i ulicama u gradu. Vrednost tih poslova, koji su oročeni do kraja kalendarske godine, je oko 2,5 miliona dinara.

4 KOMENTARA

 1. Dali će na postojeće semafore postaviti dodatne viseće semafore na šta su po ZBS- u obavezni. Dali će obeležiti pešački prelaz kod NIS-ove pumpe u Pikijevoj ulici gde se četri stambene zgrade nalaze na suprotnoj strani od pešačke staze ili će čekati da neko dete , ne daj Bože , pogine pa onda.

 2. Da li će te oznake na kolovozu izdržati do sledećih kiša, ili bar prvu kišu? Rade se sa tako nekvalitetnom bojom i na zaprljanoj podlozi, nisu fluoroscentne, a svake godine se obnavljaju. Uz to sve nema zaštitnih maski, zaštitna opreme, radnog/zaštitnog odela, bezbednog rastojanja….???? Ništa! Nema veze, stanje je redovno, nema zaraze, svi pucaju od zdravlja. Ipak, sve što vam se dešava i treba da vam se dašava! Toliko primitivizma i neobrazovanosti, toliko bahatosti, nehata….

  • Da upotrebe Farbu debljine 5 mm kao na Novi Autoputevi, Onda 30 godina ne bi se skinula! Al bi firme propale koje svake godine farbaju pa drzi do prve kise

 3. Naslov ovog teksta bi mogao da bude i
  „Opština Negotin baca pare na ulicu“

  – Farba se razređenom bojom, verovatno da bi bilo dovoljno farbe i za ekstra radove. Radnici su ok, ako treba nešto da ti ofarbaju samo ih pitaj. Ne izmišlja, znam jednu priču od pre par godina i izvinjavam se unapred ovim radnicima ako nemaju nikakve veze sa time.
  – Podloga je ne pripremljena za farbanje. Imaju jednu metlu (koju izgleda ne koriste često) ali na mnogim mestima treba mnogo više nego samo površno pometlati.
  – Obeležavaju se pešački prelazi koju uopšte nemaju smisla. Na primer; na drugom kraju pešačkog prelaza uopšte nema trotoara ili zbog ne regulisanog parkiranja i oštećenog trotoara pešaci hodaju ulicom.

  Može li neko da sazna koliko košta ovaj fušeraj svake godine? Radi se o našim parama.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.