Naslovna Društvo O ključevima  mentalnog zdravlja u naredna dva dana govoriće se u Negotinu

O ključevima  mentalnog zdravlja u naredna dva dana govoriće se u Negotinu

200
2

U promotivnoj sali negotinske biblioteke „ Dositej Novaković“ mr kulturologije Vlado Harvan otkriće posetiocima gde se kriju  ključevi mentalnog zdravlja.

Prvo predavanje pod nazivom „Promeni misli, promeni život“ magistar kulturologije Vlado Harvan održaće u petak, 11. oktobra sa početkom u 18 sati.

Već sutradan, u subotu 12. oktobra u isto vreme, posetioci ovog predavanja saznaće više o oproštaju kao principu isceljenja.

Organizatori  ovog dvodnevnog predavanja su Narodna biblioteka „Dositej Novaković“ i Klub zdravlja iz Negotina.

2 KOMENTARA

  1. .😀..PRVI korak u sticanju MENTALNOG ZDRAVLJA je ….OSLOBADJANJE OD STRAHA….Tako da bi mozda .. ..postovani Negotinci i Krajinci trebali da otvore usta……….i GLASNO ,JASNO I JAVNO postave ..: .KO VEC CELU DECENIJU BLOKIRA I BEZ PRESTANKA POKUSAVA DA ELIMINIISE NAS ,,KORIDOR ZIVOTA,,… TRANSEVROPSKI Multimodalni saobracajni koridor Istok(Crnomorski koridor)….??? ,, KO SU TI BIVSI I SADASNJI ,,TALENTI,, ????
    Dok se mi SVAKOG DANA ISELJAVAMO… ,DOVIJAMO I.MUCIMO kako da sastavimo kraj sa krajem…I IZUMIREMO SVE BRZE I BRZE I BRZE…..KO SU TI ,,TALENTI ,, KOJI NASOJ DECI ODUZIMAJU BUDUCNOST U SVOM ZAVICAJU…NASIM STARIMA ODUZIMAJU MIRNU I ZADOVOLJNU STAROST …A NAMA NORMALAN ZIVOT DOSTOJAN 21.VEKA I EVROPE….???? ,, I mentalno ozdravljenje ,i individualno za mnoge… i kolektivno….dolazi 100%.
    Jer sa TRANSEVROPSKIM KORIDOROM u MENTALNI TUNEL celog ovog regiona Istocbne Srbije i Negotina i Krajine… uci ce,…NAJZAD,….. EVROPSKA SVETLOST 21.veka .😀 I pozdrav iz 🚞.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.