Naslovna Društvo Negotinski srednjoškolci na republičkim smotrama znanja

Negotinski srednjoškolci na republičkim smotrama znanja

246
0

Negotinske gimnazijalce i učenike Poljoprivredne škole u aprilu očekuju republička takmičenja.

Učenici Poljoprivredne škole sa domom učenika „Rajko Bosnić“ Bukovo, tradicionalno se pripremaju za učešće na takmičenjima iz uže struke. Pravo da se nadmeću imaju samo učenici završne godine.

Tako će Ivan Miljković, maturant, sa smera poljoprivredni tehničar, školu predstavljati na republičkom takmičenju iz oblasti poljoprivrede i proizvodnje hrane u Svilajncu.

Nenad Tabaković se priprema za republičku smotru iz oblasti veterinarske medicine koja će biti održana u Valjevu, a Silvija Pernić putuje u Sombor na republičko takmičenje iz oblasti prerade hrane.

Pred njima je i republička smotra matematičara srednjih stručnih škola, na kojoj će učestvovati po jedan učenik iz svakog razreda.

Učenike Poljoprivredne škole za takmičenje pripremaju  nastavnici iz različitih oblasti.

Negotinske gimnazijalce očekuje republičko takmičenje iz stranih jezika, koje će biti održano u Valjevu.

Dejan Milosavljević, učenik četvrtog razreda nadmetaće se u poznavanju engleskog jezika, mentor je Katarina Petković. Tri učenika će predstavljati Negotinsku gimnaziju na ovom takmičenju i to u znanju nemačkog jezika: Stefan Konjaković, Katarina Milenkovski i Tijana Porkarinović, a mentor im je Elizabeta Dajić Grimplinović.

Učenicima i nastavnicima želimo dobre rezultate!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.