Naslovna Sport Negotinski KK “Hajduk Veljko” nagradio najbolje

Negotinski KK “Hajduk Veljko” nagradio najbolje

906
0

Već po tradiciji, kao i ranijih godina, Košarkaški klub “Hajduk Veljko” pred Vidovdan pravi letnju pauzu i nagrađuje najbolje u protekloj sezoni.

Nevena Jaćimović i Lazar Zečević

Želeći da u susret Vidovdanu i tradicionalnoj dodeli knjižica nagradi svoje najuspešnije članove, Košarkaški klub “Hajduk Veljko” i ovoga puta darivao je najbolje devojčice i dečake koji su svojim radom tokom čitave sezone i godine bili primer drugima.

To se, naravno, odnosi kako na treninge i tamičenja, već i na uspeh u školi, budući da u ovom klubu smatraju da je dobar sportista i dobar đak.

Mihajlo Trujkić i Amelia Nedeljković

U Školici košarke najviše su, kažu u klubu, napredovali Nevena Jaćimović i Lazar Zečević.

U kategoriji mlađih pionira, rođenih 2008. i 2009. klub je nagradio Ameliju Nedeljković i Mihajla Trujkića.

Mateja Pavlović, Petra Mihailović i Vladan Stojanović.

U selekciji 2006/2007. nagrađeno je troje košarkaša: Petra Mihailović, Mateja Pavlović i Vladan Stojanović.

Košarkaški klub “Hajduk Veljko” je poklone uručio u kategoriji kadeta, selekcija 2004/2005, Kristini Pavlović i Aleksi Tomiću.

Aleksa Tomić i Kristina Pavlović

“Svoj ostaloj deci želimo da se ugledaju na pomenute, da letnju pauzu iskoriste za ispravljanje nedostataka u igri i u novoj sezoni budu konkurenti i možda neko od njih bude najbolji sledeći put. Takođe savetujemo i da pročitaju nekoliko dobrih knjiga i rade na svojoj edukaciji jer samo je pametan košarkaš i dobar košarkaš”, kaže trener KK “Hajduk Veljko”, Dušan Mandić.

Ovom aktivnošću, negotinski trofejni košarkaški klub i zvanično otvara letnju pauzu. Prozivka za novu sezonu zakazana je za 20. avgust od 11:30 sati u dvorištu Pedagoške akademije kada se okupljaju sve selekcije kluba.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.