Naslovna Društvo COVID-19 Negotinski bazen do daljeg ne radi

Negotinski bazen do daljeg ne radi

2928
1

Štab za vanredne situacije za teritoriju opštine Negotin naložio je Javnom komunalnom preduzeću „Badnjevo“ da do daljeg zatvori bazen.

Na osnovu mišljenja epidemiologa Zavoda za javno zdravlje „Timok“ u Zaječaru, negotinski bazen od danas neće raditi, odlučio je Štab za vanredne situacije za teritoriju opštine Negotin sa Vladimirom Veličkovićem, predsednikom opštine Negotin i komandantom Štaba na čelu.

 „Imajući u vidu trenutnu epidemiološku situaciju vezanu za epidemiju virusa korona i trend rasta broja obolelih na nivou cele države u poslednjih deset dana, kao i o broju posetilaca, kao i činjenice da dosta njih dolazi iz okolnih mesta i susednih opština mišljenja smo da rad bazena i SPA centra  predstavlja rizik po zdravlje ljudi“, navode u Zavodu za javno zdravlje „Timok“ u Zaječaru.

Iako je prvobitno Zavod dao saglasnost za rad bazena uz preporučene mere koje su sproveli u JKP „Badnjevo“, Štab je zbog pogoršanja epidemiološke situacije u zemlji, tražio mišljenje epidemiologa i na osnovu toga doneo odluku da se bazen u Negotinu zatvori do daljeg.

1 KOMENTAR

  1. Gle magarci, pa zatvori ti i gradski bazen pa ce narod u jos manji 501 na bazen i kupalista na kusjaku i dunavu. Koliko ste nelogicni ljudi moji ovo je strasno, kao mala deca da vode drzavu. Al to se i dobije kad se izmesa struka i politika, pa se na kraju i izgubi strucnost i znanje i ostane samo politika. Sve se vraca ljudi, sve, za sve sto radite deci, koja ionako nemaju mnogo zahvaljujuci vama. Sve se vraca. Istrpecemo mi i ovo. I vas.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.