Naslovna Sport Negotinske košarkašice dobile poziv za savezni trening

Negotinske košarkašice dobile poziv za savezni trening

682
0

Milena Trailović i Teodora Trkulja, nakon serije kontrolnih treninga, dobile su poziv za savezni trening, koji će 11.marta biti održan u Novom Sadu.

Milena Trailović i Teodora Trkulja pozvane su na prvi savezni trening, koji će 11.marta biti održan na DIF-u u Novom Sadu. Milena je u selekciji pionirki rođenih 2004, a Teodora 2005.

Na spisku su i najbolje srpske košarkašice u tom uzrastu iz Beograda, Novog Sada, Kragujevca, Stare Pazove, ali i Leskovca, Vlasenice, Paraćina, Aleksinca, Pirota, Niša i Svrljiga. Među selektovanim devojčicama, rođenim 2004. godine, osim Milene Trailović, nema nijedne iz Borskog i Zaječarskog okruga.

U selekciji pionirki rođenih 2005. godine u kojoj se našla Teodora Trkulja su i pionirke iz Beograda, Zrenjanina, Vrbasa, Šimanovaca, Kovina, Pančeva, Vršca, Kraljeva, Prijepolja, Leskovca, ali i Ivanjice, Vlasenice, Kragujevca. Iz bližeg okruženja pozvane su i košarkašice: Jelena Lazarević iz ŽRK „Rtanj“ u Boljevcu, kao i Elena Janošević iz ŽRK Bor.

U košarkaškom klubu “Hajduk Veljko” u Negotinu, ističu da je poziv za Milenu i Teodoru lepa potvrda rada sa mlađim kategorijama, ali i dokaz da su ove dve devojčice na pravom putu.

Sudeći po rezultatima koje KK “Hajduk Veljko” ostvaruje ne sumnjamo da se će i ubuduće biti još poziva na savezne treninge.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.