Naslovna Društvo Negotin, Kladovo, Golubac i Majdanpek zajedno na Sajmu turizma

Negotin, Kladovo, Golubac i Majdanpek zajedno na Sajmu turizma

263
1

Gradovi Donjeg Podunavlja po prvi put na zajedničkom štandu na 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji počinje 22. februara.

Negotin, Kladovo, Golubac i Majdanpek predstaviće se zajedničkim snagama na predstojećem Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu.

Predsednici opština i direktori Javnih preduzeća koji se bave turizmom, u petak 23. februara u 13 sati promovisaće turističke sadržaje Donjeg Podunavlja.

Pripremljen je zajednički propagadni materijal, kao i promotivni film regionalne turističke ponude ovog dela Srbije.

Turistička organizacija naše opštine predstaviće posetiocima krajinska seoska turistička domaćinstva, smeštajne kapacitete u samom gradu, kao i vinare našeg kraja.

Posetioci sajma biće u prilici da upoznaju, na istom štandu, sadržaje koje pruža tvrđava Golubački grad, Nacionalni park „Đerdap“…

Na poziv Turističke organizacije opštine Negotin, na Sajmu će se 24. februara predstaviti i mlade snage Umetničke škole „ Stevan Mokranjac“: hor „Vivak“, etno grupa „ Dolama“ i solo pevači ove umetničke škole.

Sajam se završava u nedelju 25. februara.

1 KOMENTAR

  1. Izuzetan gest, zajednicki nastup najlepseg kraja u Srbiji koje su u sastavu ovih TO. Jedino mozda kao sugestija, u programu angazovati i starije snage, kao sto su recimo frulasi Spasoje Jovic sa Miroca i Vitomir Stanojevic. Kladovo ima klarinetistu Klaru / izvinjavam se zbog neznanja prezimena/ i ostale , ovde nenabrojane. Iz NG Vionera Paunovic…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.