Naslovna FB Nebojša Stefanović u sredu otvara Policijsku stanicu Negotin

Nebojša Stefanović u sredu otvara Policijsku stanicu Negotin

2302
3

Potpresednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović otvoriće u sredu 5. februara u 11 sati nove prostorije Policijske stanice Negotin.

Rekonstrukcija zgrade na adresi Đorđa Stanojevića 7, ukupne površine od oko 1.500 kvadratnih metara, koštala je oko 40 miliona dinara.

Nadležni ističu da će rekonstrukcija ovog prostora konačno rešiti dugogodišnje probleme neuslovnog prostora u kojem je radila negotinska policija.

Ministar Stefanović je u avgustu prošle godine obišao radove na uređenju prostora i istakao značaj poboljšanja uslova za rad policijskih službenika. 

„Kriminalistička, Saobraćajna i Policija opšte nadležnosti moći će da funkcioniše u jednom modernom i velikom prostoru uz kojem će moći kvalitetnije da pruža usluge građanima i naravno da i naše kolege iz policije imaju dobre uslove za rad“, rekao je tada Stefanović.

3 KOMENTARA

  1. Prostorije su neuslovne, oism za šalterske službe. Nema pristupa policijskim vozilima, nema parkinga, podrumske prostorije su vlažne (sada je vlaga samo maskirana). Sanitarni ulsovi su traljavo rešenei, pre svega za stranke. U stvari, sve je čista masakarada. A, mogli su da iskoriste zgradu bivšeg Doma za vaspitanje mladeži, sa dvorištom, velikim parkingom, magacinskim prostorom, pristupom za policijska vozila, lakim i brzim izlaskom na sve važne putne pravce, pritvorska jedinica je mogla da bude potpuno odvojena i u prostoru koji je uslovan za to. Samo, gospoda neće da se mrdnu iz „centra“, ne mogu na piće i doručak u Korzo.

  2. Samo sam u filmovima o okupacij video da se policijska stanica nalazi na gradskom šetalištu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.