Naslovna Ekonomija Nastavljena asfaltiranja ključnih deonica u opštini Negotin

Nastavljena asfaltiranja ključnih deonica u opštini Negotin

514
0

Nakon što su u Šarkamenu i Jasenici asfaltirali ključne deonice puteva u ukupnoj dužini 200, odnosno 500 metara, putari su nastavili sa radovima i u ostalim mesnim zajednicama.

Tako je u selu Karbulovo u okviru Programa presvlačenja i asfaltiranja ulica i lokalnih puteva na teritoriji opštine Negotin, asfaltirano nekoliko deonica, ukupne dužine 550 metara, a radove je sa 3,5 miliona dinara finansirala lokalna samouprava.

Ekipe Preduzeća za puteve Zaječar, ogranka Štrabaga, asfaltirale su deonicu od 550 metara u selu Mokranje, za šta je iz budžeta plaćeno oko četiri miliona dinara.

Nov asfalt dobili su i meštani vikend naselja u Badnjevu gde je asfaltirano 180 metara puta između Badnjevske česme i spomenika Momčilu Rankoviću. I ti su radovi finansirani iz budžeta sa 1,9 miliona dinara.

Radilo se i u Miloševu, u kojem su u poslednje godine putari asfaltirali više od jednog kilometra ulica. Ovoga puta presvučena je još jedna deonica dužine od 240 metara. Radovi su koštali milion i po dinara.

Lokalna samouprava je, inače, ove godine, za krpljenje udarnih rupa i presvlačenje ulica po krajinskim selima, iz budžeta odvojila oko 70 miliona dinara.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.