Naslovna Sport Na međunarodnoj brdskoj trci Halovo 2020. i negotinski ASK “Hajduk Veljko”

Na međunarodnoj brdskoj trci Halovo 2020. i negotinski ASK “Hajduk Veljko”

1088
2

U Zaječaru će sutra biti održana međunarodna brdska trka Halovo – Zaječar u organizaciji ASU AS Zaječar.

Ilustracija; Detalj sa brdskih trka u Negotinu, 2018.

Brdska trka Halovo – Zaječar na Halovskom brdu, dužine 2.280 metara okupiće najbolje vozače iz Srbije i regiona. Među njima i petočlanu ekipu negotinskog Automobilskog sportskog kluba “Hajduk Veljko”.

Boje ASK “Hajduk Veljko” u klasi 1 braniće Marko Mitić sa svojim jugom 55, u klasi 5 Nenad Stanojević u hondi civic, klasi 6 Igor Morarević sa citroenom C2, u klasi 7 Vladimir Đurić sa hondom type R, a u klasi 8 nadmetaće se Dragan Giga Balačikić, takođe sa hondom type R.

Još jedan Negotinac, Srđan Đorđević, nadmetaće se u klasi 5 sa jugom za tim domaćina, ASU AS Zaječar.

Nakon verifikacije i tehničkog prijema vozila, danas se održavaju treninzi na ovoj zahtevnoj stazi koja ima čak 24 krivine, a u nedelju, 9. avgusta, prva od četiri vožnje zvanične trke počinje u 12 časova.

Trku organizuje ASU AS Zaječar pod pokroviteljstvom Grada Zaječara, Sportskog saveza grada Zaječara, a uz svesrdnu podršku G.A.G.A Motorsa.

Narednog vikenda, 15. i 16. avgusta voziće se prvo izdanje Relija Zaječar.

2 KOMENTARA

  1. Sramota. Dok se neko trudi da ekologiju i samu prirodu ocuva od stetocina tipa ovih kvazi-sofera i njima slicnih, neverovatno je da ljudi to tek tako prihvataju, a pogotovo, vi iz medija. Vi biste trebali biti u obavezi da ucinite bas suprotno, i da recima sramocenja ismejete, ne ove ljude, jer oni nisu krivi sto nije imao ko da ih nauci misiji ljudskog roda i ocuvanju prirode, vec da se udruzite i sa ostalim medijima iz okruzenja i da zajednickim snagama pocnemo da se bavimo koracima ukidanja ovakvih vrsta kvazi-sportova koji ustvari, kao i lov, nemaju nikakve veze sa sportom, vec sa zagadjenjem svega sto nas okruzuje.

    Srdacno Vam se zahvaljujem na objavi mog komentara.

  2. Ovaj sport ima u celom svetu a ekologiju i prirodu unistava svaki auto a ti sigurno nemas auto a mozda ni biciklu i da nisu bile trke mozda nikad nebi im bio ni asfaltiran put kod halova

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.