Naslovna Društvo Mobilni informacioni centar MUP-a u Jabukovcu i Kobišnici

Mobilni informacioni centar MUP-a u Jabukovcu i Kobišnici

2015
0

Mobilni informativni centar Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije boravi na teritoriji Borskog okruga do 27. novembra. U opštini Negotin obišao je sela Jabukovac i Kobišnica.

Meštani Jabukovca i Kobišnice bili su u prilici da na licu mesta podnesu zahteve za izdavanje ličnih karata i putnih isprava bez odlaska u Negotin, a sve to zahvaljujući Mobilnom informacionom centru Ministarstva unutrašnjih poslova.

“Pripadnici Policijske uprave u Boru Mobilnim informativnim centrom obilaze sela na području grada Bor i opština Negotin, Kladovo i Majdanpek sa ciljem da se poveća bezbednost građana, ali i da im se pomogne da tu podnesu zahteve za izdavanje ličnih karti i pasoša”, kaže Marko Miljković, oficir zadužen za poslove organizacije, prevencije i rada policije u zajednici u Policijskoj upravi u Boru.

Mobilni informacioni centar, pored Jabukovca i Kobišnice u opštini Negotin boravio je i u borskim selima Zlot i Krivelj, danas je u Brzoj Palanci i Rtkovu u opštini Kladovo, a planiran je i obilazak Rudne glave i Klokočevca u opštini Majdanpek.

“Odziv građana je za sada dobar. Uglavnom su oduševljeni ovom aktivnošću Ministarstva unutrašnjih poslova i utisci su pozitivni. Nakon ovoga Mobilni informativni centar ponovo će doći na teritoriju koju pokriva Policijska uprava u Boru kako bi meštanima sela koje smo obišli uručili dokumente”, ističe Miljković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.