Naslovna Hronika Ministar policije danas u Boru i Majdanpeku, sutra u Negotinu i Kladovu

Ministar policije danas u Boru i Majdanpeku, sutra u Negotinu i Kladovu

1105
0

Dr Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik Vlade Republike Srbije boraviće sutra u Negotinu i Kladovu gde će, između ostalog, razgovarati sa policijskih službenicima policijskih stanica i lokalnim rukovodstvom.

Poseta Boru; Foto: MUP Srbije

Stefanović će, najavljeno je, oko 10 časova obići zgradu na Trgu Đorđa Stanojevića čijim bi uređenjem trebalo da se reši dugogodišnji problem neuslovnog smeštaja policijskih službenika u Policijskoj stanici u Negotinu, a nakon toga će  u policijskoj stanici razgovarati sa rukovodiocima stanice i policijskim službenicima.

Protokolom posete dr Nebojše Stefanovića Negotinu predviđen je i razgovor sa opštinskim rukovodstvom, kao i sa građanima Negotina.

Potpredsednik Vlade posetiće u 14 sati i 30 minuta i Policijsku stanicu u Kladovu.

Poseta Majdanpeku; Foto: MUP Srbije

Stefanović je danas prilikom posete Boru istakao da je zadovoljan rezultatima rada Policijske uprave u tom gradu i poručio da će Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviti intenzivnu borbu protiv trgovine narkoticima.

„Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova procesuiraju više osumnjičenih i oduzimaju mnogo veću količinu narkotika nego u prethodnim godinama. Nastavićemo sa snažnim pritiskom na narko-dilere, jer je nedopustivo da naša deca  na bilo koji način  budu ugrožena“, istakao je ministar unutrašnjih poslova.

Tokom obilaska Majdanpeka Stefanović je naveo da će u tom gradu u saradnji sa lokalnom samoupravom početi izgradnja nove vatrogasne stanice.

„Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviće i u narednom periodu sa modernizacijom i jačanjem kapaciteta. Policajci u Majdanpeku dobiće nova terenska vozila koja će im olakšati rad, dok ćemo do kraja godine nabaviti i nova vatrogasna vozila od kojih će jedan broj biti raspoređen u Majdanpek“, rekao je Stefanović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.