Naslovna Sport Međunarodni moto turistički reli 12. jula u Prahovu

Međunarodni moto turistički reli 12. jula u Prahovu

433
0

Moto klub „Free Rider 17“ iz Prahova ugostiće 12. jula dvotočkaše iz regiona i Srbije u okviru 16. Međunarodnog moto turstičkog relija.

Višednevni Moto reli okupiće ove godine više od 70 učesnika i na njihovoj ruti po prvi put naći će se i destinacija u Istočnoj Srbiji.

Čast da ugoste učesnike 16. Međunarodnog turističkog relija pripala je Moto klubu „Free Rider 17“ iz Prahova, a podršku su dobili od Moto asocijacije Srbije.

„Ukazali su nam poverenje da kao njihovi članovi, jedini u Istočnoj Srbiji, budemo domaćini i to nije mala stvar. Velika je odgovornost, dosta je posla oko organizacije. Nikada se događaj ovakve vrste nije desio u Istočnoj Srbiji, jer smo nažalost daleko od svega. Spremamo se da budemo dobri domaćini i upoznamo bajkere sa turističkim potencijalima našeg kraja“, kaže za NG Portal Katarina Vojinović, član Moto kluba iz Prahova.

Ova jedinstvena manifestacija predviđa obilazak zemalja u regionu i nekoliko gradova u Srbiji. Dolazak motorciklista očekuje se 12. jula u popodnevnim satima.

Nakon dočeka na ulazu u Negotin, učesnici moto relija biće u prilici da obiđu jednu od krajinskih vinarija. Za njih je predviđen moto kamp u Prahovu, a zatim i večernje druženje u sali Doma kulture kome se mogu pridružiti svi zainteresovani meštani, ali i Negotinci.

Zatvaranje 16. Međunarodnog turističkog relija predviđeno je za 13. jul u Petrovcu na Mlavi.

„Reli iz Prahova polazi u 9 ujutru i kreće se ka Petrovcu na Mlavi gde će biti i zatvaranje. Reliju se iz Negotina mogu pridružiti svi zaiteresovani bajkeri sa položenim vozačkim ispitom. Podsećam da učesnici moto relija moraju da se pridržavaju Zakona o bezbednosti saobraćajavna putu i pravila koja određuje vođa moto relija“, ističe Katarina Vojinović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.