Naslovna Sport KK “Hajduk Veljko” kraj godine obeležio tradicionalnom dodelom paketića

KK “Hajduk Veljko” kraj godine obeležio tradicionalnom dodelom paketića

373
0

Košarkaški klub “Hajduk Veljko” kraj 2019. obeležio podelom novogodišnjih paketića svojim članovima sa sportskom opremom kluba.

Foto: Dragoslav Barać

Kraj 2019. i početak novih sportskih izazova u 2020. u Košarkaškom klubu “Hajduk Veljko” obeležili su Deda Mraz, fotografisanje za novogodišnji kalendar i 149 novogodišnjih paketića koliko je podeljeno članovima ovog kluba.

Foto: Dragoslav Barać

“To je nešto što deci ostaje u sećanju. Želili smo da nakon ozbiljnosti na treninzima tokom cele godine ovaj dan bude njima nagrada i uvod u novu takmičarsku sezonu! Ova godina je početak novog petogodisnjeg ciklusa u kome plan i program razvoja kluba nosi ime “Budućnost koju stvaramo”, tako da će akcenat, na još većem nivou, biti stavljen na decu našeg grada, na njihovo košarkaško školovanje, zdravlje, učenje pravih životnih vrednosti, pripadanje našoj košarkaškoj porodici, razvoju fer pleja, takmičarskog duha, a kroz zalaganje na treninzima doći će i rezultati”, kaže za NG Portal Dušan Mandić, trener Košarkaškog kluba “Hajduk Veljko”.

Foto: Dragoslav Barać

Sa novom kalendarskom godinom počinju i novi izazovi za negotinske košarkaše. Minibasket ekipe dečaka i devojčica prve, već 25.januara kreću sa mečevima tradicionalnog 20. po redu međunarodnog Minibasket festivala “Rajko Žižić” u Beogradu.

Mlađe pionirke i pionirke izborile su prva mesta u prvom stepenu i takmičenja u Kvalitetnoj ligi i uz juniorke kreću sa sezonom u februaru, dok u okviru Regionalne lige kadeti, pioniri i mlađi pioniri startuju 20. februara. Seniorska ekipa drugi deo sezone otvara 9. februara gostovanjem ekipi “Hisara” u Leskovcu.

Srećnu Novu godinu i božićne praznike svim čitaocima NG Portala i svim našim sugrađanima želi vaš Košarkaški klub “Hajduk Veljko”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.