Naslovna Društvo Jovana Dujkić, učenica generacije Osnovne škole „Branko Radičević“

Jovana Dujkić, učenica generacije Osnovne škole „Branko Radičević“

586
0

Minijature NG Portala: Učenici generacije školske 2018/2019. godine.

Jovana Dujkić, učenica Osnovne škole „ Branko Radičević“ proglašena je ove godine za najboljeg đaka u svojoj školi, koja se istakla u redovnoj nastavi,  ali i vannastavnim aktivnostima.

„Školski dani ovih osam godina donosili su mi puno obaveza, ali i izazova. Pamtim ih po mnogobrojnim takmičenjima, od Misliše u nižoj nastavi, pa sve do biologije i časova tehničkog obrazovanja, gde sam na takmičenju iz ovog predmeta stigla do republičkog nadmetanja. Zanimljiva mi je bila i hemija pa sam se i tu oprobala kao takmičar i zauzela drugo mesto na opštinskom nivou. Moja velika ljubav je i engleski jezik.“

Jovana se ovih dana intezivno priprema za završni ispit, s obzirom da planira da upiše Negotinsku gimnaziju, a zatim da studira žurnalistiku.

Sem violine koju svira, u slobodno vreme mnogo čita, ali voli i sama da stvara, pa je njena velika želja da se u godinama koje dolaze oproba kao pisac.

„Osnovnu školu ću pamtiti po školskim priredbama na kojima sam redovno učestvovala kao članica hora, drugovima, nastavnicima, ekskurzijama, a posebno ću u sećanju nositi proslavu male mature.“

Čestitamo Jovani Dujkić, učenici generacije Osnovne škole „Branko Radičević“.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.