Naslovna Društvo Javni poziv preduzetnicima Borskog i Zaječarskog okruga za učešće u projektu „GO...

Javni poziv preduzetnicima Borskog i Zaječarskog okruga za učešće u projektu „GO DIGITAL“

217
0

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije (RARIS) raspisala je javni poziv za preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća iz Zaječarskog i Borskog okruga za učešće u projektu „GO DIGITAL“ . Rok za prijavu je do 15. februara.

Foto: RARIS

Projekat „GO DIGITAL“ obuhvatiće 40 preduzetnika, mikro, malih i srednjih preduzeća  registrovana na području Zaječarskog i Borskog okruga koja posluju u turizmu i povezanim sektorima, kao što su smeštaj, ugostiteljstvo, saobraćaj, trgovina, prerada hrane, proizvodnja suvenira, turističke usluge i drugo. Realizuje ga RARIS, a  finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EU PRO.

Ovim projektom RARIS će pružiti podršku odabranim preduzetnicima i preduzećima kroz obuku koja će im pomoći da započnu sa uvođenjem digitalizacije u sopstveni biznis, da realizuju digitalnu marketing kampanju, predstave svoj biznis na Google Maps, da otvore ili unaprede stranicu na Facebooku ili Instagramu, da se predstave na Bookingu, TripAdvisoru ili nekoj drugoj turistički relevantnoj digitalnoj platformi, ali i da naprave marketing plan, dobiju logo firme, proizvoda ili usluge, vizuale za kampanje na društvenim mrežama; promo spot; kampanju na internetu…

 „Prednost u odabiru kandidata će imati početnici u poslovanju koji posluju ne duže od 3 godine, žene preduzetnice, kao i one firme koje zapošljavaju veći broj radnika i koje su spremne da ulože i sopstvena sredstva u digitalizaciju“, navode u RARIS-u.

Pravo učešća nemaju firme koje se bave duvanom, alkoholom, uključujući proizvodnju vina, rakije i piva, kao i organizatori igara na sreću i sličnih aktivnosti.

Obuke će biti realizovane u periodu mart – april u ukupnom trajanju od četiri dana. Rok za prijavu koja se vrši popunjavanjem formulara na OVOM linku  je do 15. februara.

Za dodatne informacije se možete obratiti Draganu Milutinoviću na telefon 019/426-377 svakog radnog dana od 8 do 16 časova, kao na e-mail: [email protected]

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.