Naslovna Društvo Javna rasprava o Nacrtu odluke o lokalnim komunalnim taksama u opštini Negotin

Javna rasprava o Nacrtu odluke o lokalnim komunalnim taksama u opštini Negotin

637
0

Odeljenje za budžet, finansije i lokalnu poresku administraciju Opštinske uprave Negotin uputilo je javni poziv za učešće u javnoj raspravi o Nacrtu odluke o lokalnim komunalnim taksama.

Opštinska uprava opštine Negotin, Odeljenje za budžet, finansije i lokalnu poresku administraciju pozvala je sve građane kao i stručnu javnost da se upoznaju sa tekstom Odluke o lokalnim komunalnim taksama  na teritoriji opštine Negotin i da daju svoje komentare, sugestije i predloge.

Predloge,  sugestije,  inicijative i  komentare  učesnici  u  javnoj  raspravi  mogu dostaviti na elektronsku adresu: [email protected] ili pisanim putem na adresu: Opštinska uprava opštine Negotin, Odeljenje za budžet, finansije i lokalnu poresku administraciju, Trg Stevana Mokranjca 1, 19300 Negotin sa naznakom: ,,Za javnu raspravu o nacrtu Odluke o lokalnim komunalnim taksama  na teritoriji opštine Negotin“.

Javna rasprava sprovodi se do 30. novembra. Nacrt odluke o lokalnim komunalnim taksama objavljen je na opštinskom sajtu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.