Naslovna Društvo In memoriam: Dr Vojislav Magdić (1963 – 2021)

In memoriam: Dr Vojislav Magdić (1963 – 2021)

12889
5

Dr Vojislav Magdić, specijalista  anesteziologije i reanimacije u Zdravstvenom centru u Negotinu tragično nas je napustio u svojoj 58. godini.

Doktor Vojislav Magdić, rođen 16.07.1963. u Negotinu osnovnu školu je završio u Kobišnici, a gimnaziju u rodnom gradu. Studije medicine upisao je školske 1983/1984. na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Nišu na kojem je 1996. stekao zvanje doktora medicine.

Radnu karijeru započeo je 1997. u Zdravstvenom centru u Negotinu radeći u Službi hitne medicinske pomoći do specijalizacije na koju je upućen aprila 2001.

Septembra 2005. godine na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu dr Magdić stiče zvanje specijaliste anesteziologije sa reanimatologijom, a 2011. je upisao i doktorske studije na Odseku kliničke medicine na Medicinskom fakultetu u Nišu.

Dr Vojislav Magdić ceo svoj radni vek proveo je u Zdravstvenom centru Negotin radeći odgovorno svoj posao i maksimalno se posvećujući svakom pacijentu.

Svoju požrtvovanost pokazao je i prilikom izbijanja epidemije korona virusa ne samo u ustanovi u kojoj je zaposlen, već i prilikom angažovanja u КBC „Dragiša Mišović“ u Beogradu gde je u dva navrata pomagao kolegama u zbrinjavanju najtežih pacijenata.

„Iza doktora Magdića ostaće neizbrisiv trag u ustanovi u kojoj je radio jer vrednost svakog od nas meri se brojem srca koje je dodirnuo, a veliki doktor i još veći čovek i prijatelj dodirnuo je srca svih nas koji smo ga poznavali“, navode njegove kolege.

5 KOMENTARA

  1. Pokoj mu duši, i laka krajinsku zemlja. Veliki ljudi ne odlaze, u svakom trenutku su sa nama. Porodici, najiskrenije saučešće

  2. Dr VOJA MAGDIC je bio dobar covek, humanista, posvecen poslu, ljudima. Malo ko zna koliko je dr VOJA bio nacitan i obrazovan, poznavalac istorije, hriscanstva. Za sve je bio dobar, jedino sam sebe nije postovao. Neka ti je laka zemlja prijatelju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.