Naslovna Društvo COVID-19 I penzioneri u Negotinu iskoristili svoje vreme za kupovinu

I penzioneri u Negotinu iskoristili svoje vreme za kupovinu

935
0

U opštini Negotin je danas od 4 do 7 ujutru bilo otvoreno 13 maloprodajnih objekata  i jedna apoteka u kojima su stariji od 65 godina mogli da obave kupovinu.

I pored opasnosti od korona virusa, stariji su, kažu trgovci u većem broju nego pre sedam dana pohrlili u trgovine u nabavku osnovnih životnih namirnica.

Ove nedelje spisak otvorenih prodavnica u periodu od 4 do 7 časova bio je znatno proširen, pa su naši sugrađani mogli da kupuju u 13 maloprodajnih objekata, od “Bucinog dućančeta”, Marketa IDEA u centru grada, dva “Tekijankina” marketa i devet prodavnica trgovinske kuće “Aleksandrović” koja je otvorila vrata svojih radnji i u Samarinovcu, Jabukovcu, Štubiku i Bukovču.

Apoteka “Živković – Dr Max” na kružnom toku kod bolnice ovog jutra zabeležila je, takođe, znatno veću posetu nego pre nedelju dana.

Pored redovne terapije mnogi su iskoristili ovo vreme da nabave zaštitne maske i rukavice, koje su se prodavale u ograničenim količinama. Pored maski, koje su i najtraženije, građani sve više kupuju i lekove. Pored redovne terapije mnogi su svoje kućne apoteke upotpunili vitaminima, suplementima, ali i brojnim preparatima za jačanje imuniteta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.