Naslovna Ekonomija I negotinskim firmama status „Sertifikovani partner“ regionalnog brenda istočne Srbije “Balcanica Superior”

I negotinskim firmama status „Sertifikovani partner“ regionalnog brenda istočne Srbije “Balcanica Superior”

305
0

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije (RARIS) predstavila je prvih deset kompanija koje su ispunile sve kriterijume brenda „Balcanica Superior“ i dobile prestižan status “Sertifikovani partner”.

Foto: RARIS

Među deset kompanija koje su ispunile kriterijume ovog regionalnog brenda našle su se i vinarije „Matalj“ i „Raj“ kao i Etno selo „Gostoljublje“ iz Sikola.

Sertifikovani partneri brenda „Balcanica Superior“ su i:  Timomed – Knjaževac, Adonis – Sokobanja, Hotel Albo – Bor, Restoran ŽUPAN – Sokobanja, MDS – Knjaževac,  SCS Plus  – Knjaževac i Frutimo, selo Petruša – Knjaževac.

Posebno priznanje za podršku u procesu uspostavljanja regionalnog brenda uručeno je i Džonu Galageru, vođi tima programa „Podrška ruralnom i regionalnom razvoju u Republici Srbiji (PRRR)“ koji se sprovodi pod pokroviteljstvom Švajcarske agencije za razvoj i saradnju (SDC).

„Regionalni brend Istočne Srbije “Balcanica Superior” je žig garancije koji garantuje kupcima da se radi o određenom stepenu kvaliteta brendiranog proizvoda ili usluge, kao i da su oni poreklom iz istočne Srbije, a korisnicima brenda unapređuje reputaciju, vidljivost i kredibilitet na tržištu“, navode u Regionalnoj agenciji za razvoj istočne Srbije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.