Naslovna Hronika Godinu i 10 meseci za napad na negotinskog policajca i nasilje u...

Godinu i 10 meseci za napad na negotinskog policajca i nasilje u porodici

1135
1

B.A. (24) iz Negotina osuđen je danas u Osnovnom sudu u Negotinu prvostepenom presudom na ukupno godinu i 10 meseci zatvora zbog napada na policajca i nasilje u porodici.

Ovaj muškarac je 16. novembra posle 19 časova u ulici Momčila Rankovića, u neposrednoj blizini Policijske stanice, metalnom štanglom naneo teške telesne povrede službeniku pograničke policije I. P. (36) iz Negotina, kada je ovaj, vraćajući se iz smene pokušao da ga spreči da ne povredi suprugu i tasta.

B.A, poznat od ranije istražnim organima, tog dana je najpre u svojoj porodičnoj kući istukao suprugu, a kada je ona kasnije uspela da pobegne iz kuće i sa ocem pošla da ga prijavi, sustigao ju je u blizini policijske stanice i na nju i tasta nasrnuo metalnom štanglom, nanevši im pritom brojne povrede.

Policajac I.P. je vraćajući se sa posla priskočio ženi i njenom ocu u pomoć, ali ga je nasilnik udario metalnom štaglom dva puta u glavu zadavši mu frankturu lobanje čeone frontalne kosti.

1 KOMENTAR

  1. Napad na službeno lice? najmanje 5 godina.
    Kakvu poruku šaljemo nasilnim osobama? Da se i dalje mogu ponasati nasilno, da im ni državni organi ne mogu stati na put.
    Šta je sa ugroženim zdravljem tog mladog, humanog i hrabrog čoveka nakon toliko fraktura? Hoće li moći i dalje da radi i da izdržava svoju porodicu?
    Da ne govorimo o traumama te žene i njenog oca, a pre svega dece ukoliko ih imaju. I za sve to, samo godinu i 10 meseci?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.