Naslovna Kultura Drum Dum Fest 009: Poziv mladim bubnjarima i fotografima

Drum Dum Fest 009: Poziv mladim bubnjarima i fotografima

162
0

Deveti Drum Dum Fest u Leskovcu biće održan 18. i 19. jula uz učešće najboljih bubnjara iz Srbije i regiona.

Organizatori Drum Dum Festa (DDF) pozivaju mlade bubnjare od 15 do 21 godine da se do 4. jula prijave za učešće u takmičarskom delu programa DDF teens. Potrebno je da popune formular na zvaničnoj stranici festivala i pošalju video snimak u trajanju od najmanje 30 sekundi.

DDF teens treba da izvedu jednu kompoziciju u trajanju do 5 minuta i drum solo u trajanju do 5 minuta. DDF teens mogu koristiti matrice, ili izvesti kompoziciju sa bendom. I ove godine organizatori neće naplaćivati kotizacije za učesnike, a troškove dolaska i boravka na festivalu snosi takmičar. Takmičenje je otvoreno za učesnike iz zemlje i inostranstva.  Prijave za DDF kids za bubnjare do 15 godina mogu se slati putem istog formulara, a svoje snimke najmlađi mogu poslati na isti mejl kao i DDF teens. DDF kids treba da izvedu program po slobodnom izboru, u trajanju do 5 minuta”, navode u PR službi Drum Dum Festa.

Poziv je otvoren do 4. jula i za učešće na Foto Konkursu  „Objektivom kroz muziku Vol. 2“ na kojem mogu da učestvuju svi zainteresovani sa radovima na temu muzike, a pre svega bubnjeva. Fotografije moraju da budu u jpeg formatu, minimalno3000 piksela po dužoj strani (300 DPI) i  ne smeju da imaju vodeni žig.

“Pristigle radove ocenjivaće priznata imena iz sveta fotografije Foto kluba „Leskovac“. Žiri će izabrati najbolje, a imena pobednika proglasiti prilikom otvaranja izložbe na samom startu Drum Dum Festa 009.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.