Naslovna Sport Dragan Ratković: Negotinske košarkašice su talentovane

Dragan Ratković: Negotinske košarkašice su talentovane [VIDEO]

477
0

Ozbiljan i temeljan rad u Ženskom košarkaškom klubu „Hajduk Veljko“ opredelio je Dragana Ratkovića, glavnog koordinatora Košarkaškog saveza Srbije za južnu i istočnu Srbiju da ovogodišnji zimski edukativni trening održi upravo u Negotinu.

Ratković je ovogodišnju seriju treninga održao u Negotinu sa talentovanim “Hajdučicama” u želji da im unapredi one aspekte igre koja će im pomoći u daljem razvoju i omogućiti im da napreduju.

 “Imate dosta talentovanih igračica. Međutim, one su jako mlade i imaju još puno toga da rade, ali osnova, u svakom slučaju, postoji. Naš zadatak je da budemo baza za klubove koji imaju, zbog nekih realnih okolnosti, a Beograd je Beograd, bolje uslove, više termina, bolje mogućnosti da stipendiraju svoje igračice, a da treneri koji ovde rade kroz neku praksu i uz moju pomoć polako se uključe u rad nekih reprezentativnih mlađih selekcija”, navodi Ratković i dodaje da ŽKK “Hajduk Veljko” ima potencijala, te da se od ovih devojčica mnogo očekuje.

Šta je sve proslavljeni trener rekao o našem klubu i gde je negotinska košarka u odnosu na ostale  pogledajte u prilogu koji smo vam pripremili.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.