Naslovna Društvo Đaci iz Plavne pobednici opštinskih kvizova o Crvenom krstu i zdravlju

Đaci iz Plavne pobednici opštinskih kvizova o Crvenom krstu i zdravlju

303
0

Učenici područnog odeljenja štubičke Osnovne škole “Hajduk Veljko” u Plavni pobednici su kvizova “Šta znaš o Crvenom krstu” i “Šta znaš o zdravlju”, koje je održano u OŠ “Vuk Karadžić” u Negotinu.

Učenici područnog odeljenja OŠ „Hajduk Veljko“ u Plavni sa učiteljicom Nebicom Džimrić i Ljubom Marinković, sek. Crvenog krsta Negotin

Mateja Novčić i Marko Stanković, učenici trećeg i Elizabeta Sokolović, učenica četvrtog razreda područnog odeljenja štubičke Osnovne škole “Hajduk Veljko” u Plavni, pod mentorskim vođstvom učiteljice Nebice Džimrić, pobednici su ciklusa kvizova “Šta znaš o Crvenom krstu” i “Šta znaš o zdravlju”.

Ekipa Osnovne škole „Vera Radosavljević“

Drugo mesto pripalo je ekipi Osnovne škole “Vera Radosavljević” u sastavu: Mia Gerginović, Boško Pavlović i Vanja Đorđević, dok je treće mesto osvojila ekipa OŠ “Vuk Karadžić”, koju su činili Janja Ninić, Ilija Karanović i Sofija Rangelov.

Ekipa Osnovne škole „Vuk Karadžić“

“Zahvaljujemo svim učesnicima kviza koji su pokazali izuzetno znanje, tako da su razlike u bodovima bile male i dopunska pitanja su opredelila pobednika. Lepo smo se družili, a mnogo toga i naučili o nastanku Crvenog krsta,  najstarije i najpoznatije humanitarne organizacije na svetu, kao i iz oblasti zdravstveno preventivne delatnosti. Crveni krst Negotin se potrudio da prigodnim poklonima nagradi sve učesnike. Zahvaljujemo i ljubaznim domaćinima na ukazanom gostoprimstvu, a naše drage podmlatkare pozivamo na učešće u našem narednom kvizu”, poručuje Ljuba Marinković, sekretar Crvenog krsta Negotin.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.