Naslovna Ekonomija Daničićeva dobila upotrebnu dozvolu

Daničićeva dobila upotrebnu dozvolu

363
0

Predstavnici Ministarstva privrede i opštine Negotin izvršili su danas primopredaju Daničićeve ulice, u čiju je rekonstrukciju uloženo oko 55 miliona dinara.

Predstavnici Ministarstva privrede pozivitno su ocenili radove na rekonstrukciji Daničićeve ulice, čiji su sufinansijeri bili. Pored asfaltiranja u njoj je bilo i dodatnih radova i priključenja korisnika na vodovodnu i kanalizacionu mrežu.

“Zajedno sa predstavnicima Ministarstva privrede Republike Srbije izvršena je zvanično primopredaja ulice. Predstavnici ministarstva kao i lokalna samouprava prezadovoljni su izvedenim radovima”, kaže Vladimir Veličković, predsednik opštine Negotin.

On je danas najavio i početak rekonstrukcije još sedam ulica u gradu. Kao kod Daničićeve ulice i ova će se rekonstrukcija raditi po principu pola – pola. Ministarstvo privrede i opština Negotin uložiće po 50 odsto sredstava, a ceo projekat koštaće oko 150 miliona dinara sa PDV.

“Nakon ove primopredaje danas uvodimo u posao izvođače radova u sedam ulica u gradu što je i najveći projekat koji je Ministarstvo privrede podržalo. Zvanični početak radova u ulicama Stanoja Nešića, Profesora Kostića, Branka Perića, Braće Jugovića, Dositejeva 1 i 2 i Radeta Nedeljkovića, za koje smo projekno konkurisali kod Ministarstva privrede je izuzetno važan za našu opštinu s obzirom da je u pitanju najveća investicija”, dodao je Veličković.

Proces javne nabavke je već sproveden za projekat rekonstrukcije ovih sedam negotinskih ulica. Radovi će trajati 110 radnih dana, a realizovaće ih ekipe Štrabaga D.O.O, ogranak Preduzeće za puteve Zaječar.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.