Naslovna Kultura Bosiljčićevo veče za pamćenje: Negotinska publika – oduševljena!

Bosiljčićevo veče za pamćenje: Negotinska publika – oduševljena!

222
0

Ivan Bosiljčić, poznati glumac i vrsni interpretator, svojim čarobnim glasom priredio je negotinskoj publici doživljaj za pamćenje.

foto: Dom kulture „Stevan Mokranjac“

Muzičko poetsko veče pod nazivom „Par stihova za nas“, sa obradama najromantičnijih pesama, arijama i stihovima iz mjzikla „Cigani lete u nebo“, u sjajnom izvođenju ovog vrsnog glumca i pevača nikog nije ostavilo ravnodušnim.

Koncert je počeo nezaboravnom numerom „Devojko mala“ i u trenutku, svojim glasom i stasom opčinio publiku, posebno nežnijeg pola. Ređale su se potom nezaboravne numere „Vozovi za Podlugove“, „Žute dunje“, „Pukni zoro“, sve začinjeno poezijom u jedinstvenom kazivanju ovoj sjajnog umetnika.

Poseban doživljaj bile su arije iz mjzikla „Cigani lete u nebo“ koju je Bosiljčić pre nekoliko godine igrao na sceni Doma kulture. Temperamentne melodije, emotivan glas Bosiljčića u pratnji raspoložne publike ispunili su pozitivnom energijom salu Doma kulture „Stevan Mokranjac“.

Bosiljčić je koncert maestralno završio sjajnom obradom poznate „Nesanice“, i podigao na noge publiku koja ga je ispratila dugotrajnim aplauzom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.