Naslovna Društvo COVID-19 Bez rada sa strankama u mnogim službama u Negotinu

Bez rada sa strankama u mnogim službama u Negotinu

1412
0

Na osnovu mera utvrđenih Odlukom o uvođenju vanrednog stanja mnoge javne službe u Srbiji obustavile su rad sa strankama.

Policija na svojim šalterima neće primati zahteve za produženje ličnih dokumenata, a sva ona koja su istekla biće važeća do daljeg.

I registracija vozila se obavlja isključivo u ovlašćenim firmama za obavljenje tehničkih pregleda.

Više javno tužilaštvo u Negotinu zahteve za izdavanje potvrda o tome da li se vodi istraga pred Višim javnim tužilaštvom izdavaće samo na osnovu zahteva predatih putem pošte.

Neposredan rad sa strankama obustavila je i Nacionalna služba za zapošljavanje u svim svojim organizacionim jedinicima, pa i u Negotinu. Neće se vršiti prijavljivanje na evidenciju nezaposlenih lica, niti će se evidentirati obavezno lično javljanje tražioca zaposlenja.

“Molimo sve poslodavce koji podnose zahtev za izdavanje / produženje radne dozvole da ga upute elektronskim putem na mejl adrese filijala, u skladu sa obaveštenjem koje se nalazi na veb sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje u odeljku „dokumenti / dozvole za rad“. Takođe molimo sve klijente da koriste alternativne oblike komunikacije – telefon, mejl i drugo. Кontakt telefoni i mejl adrese putem kojih zainteresovana lica mogu dobiti sve potrebne informacije vezane za rad filijala Nacionalne službe nalaze se na internet stranici NSZ www.nsz.gov.rs i na ulaznim vratima svake filijale”, saopštili su nam u Nacionalnoj službi za zapošljavanje.

I Opštinska uprava opštine Negotin donela je odluku da u vreme trajanja vanrednog stanja rad sa strankama obavlja putem elektronske pošte i telefona, osim u izuzetnim slučajevima, gde će rad biti organizovan na osnovu mera prevencije koje je potpisala Vlada Republike Srbije.

“Sve informacije u vezi rada službi Opštinske uprave i organa opštine možete dobiti na telefone 019/544 000, 019/548 335 i 069/8482 785 i elektronskom poštom [email protected]”, kaže načelnik Opštinske uprave opštine Negotin, Zorica Mijušković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.