Naslovna Društvo Besplatne banje za penzionere sa najnižim primanjima: Zahtevi do 21. maja u...

Besplatne banje za penzionere sa najnižim primanjima: Zahtevi do 21. maja u Udruženju penzionera Negotin

384
0

Raspisan konkurs za rehabilitaciju najstarijih građana o trošku PIO Fonda. Zahteve mogu da podnesu  svi sa primanjima ispod 26.324 dinara.

Penzioneri sa primanjima ispod 26.324 dinara mogu da konkurišu za besplatnu desetodnevnu rehabilitaciju u nekoj od 24 banja Srbije, preko Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Pravo da konkurišu do 21. maja imaju korisnici starosnih, invalidskih i porodičnih penzija, sa prebivalištem u Srbiji, kao i oni koji su to pravo ostvarili primenom domaćih propisa i dobijaju ček iz inostranstva, pod uslovom da zbir tih penzija ne prelazi navedeni iznos, da nemaju druga lična primanja, kao i da u poslednjih godina nisu koristili besplatnu rehabilitaciju.

Od 6. do 21. maja to pravo mogu da iskoriste i negotinski penzioneri koji potrebnu dokumentaciju moraju da dostave u predviđenom roku Udruženju penzionera opštine Negotin.

Uz prijavu je neophodno da se priloži poslednji penzijski ček ili penzionerska kartica, dokaz o visini penzije iz inostranstva, raspoloživa medicinska dokumentacija, a na propisanom obrascu i izjava gde žele da koriste rehabilitaciju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.