Naslovna Ekonomija Besplatna podrška RARIS-a kod apliciranja za kredite Fonda za razvoj Republike Srbije

Besplatna podrška RARIS-a kod apliciranja za kredite Fonda za razvoj Republike Srbije

208
0

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije (RARIS) preduzetnicima i privrednicima pomaže kod apliciranja za konkurse Fonda za razvoj.

Foto: RARIS

RARIS je obezbedio posebnu telefonsku liniju za besplatnu podršku preduzetnicima i privrednicima u pripremi dokumentacije za kredite Fonda za razvoj Republike Srbije.

Menadžeri Regionalne agencije za razvoj istočne Srbije na raspolaganju su zainteresovanima za sve informacije i konsultacije u vezi sa uslovima za apliciranje i pripremu dokumentacije za učešće na aktuelnim konkursima Fonda za razvoj za unapređenje poslovanja preduzetnika i privrednika.

Zainteresovani mogu  se jave svakog radnog dana u periodu od 10 do 15 časova na telefon 019/426-377.

“Za brži i lakši pristup informacijama pozivamo vas da se pridružite Viber zajednici „Podrška preduzetništvu istočne Srbije“. Članovi zajednice su mogućnosti da među prvima saznaju o aktuelnim subvencijama, kreditima, obukama, stručnoj pomoći, razvojnim projektima i drugim oblicima podrške za svoj biznis. Viber zajednici pristupite klikom na link https://vb.me/raris uz uslov da je prethodno instalirana aplikacija Viber na vašem uređaju”, navode u Regionalnoj agenciji za razvoj istočne Srbije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.