Naslovna Kultura Događaji Beogradski Prirodnjački muzej gostuje u Negotinu

Beogradski Prirodnjački muzej gostuje u Negotinu

269
0

Učenicima gradskih osnovnih škola i zainteresovanim Negotincima Prirodnjački muzej u saradnji sa Muzejom Krajine predstavlja projekat „Suživot sa velikim zverima“.

„Suživot sa velikim zverima“ naziv je projekta koji će Milan Paunović, direktor Prirodnjačkog muzeja u Beogradu i Aleksandra Savić, viši kustos, već poznata našim sugrađanima po zanimljivim izložbama, predstaviti Negotincima.

Dugogodišnja saradnja dva muzeja, Prirodnjačkog i našeg Muzeja Krajine, donosi pred Negotince po šesti put zanimljivu izložbu i predavanje.

Priliku da se upoznaju sa vrstama velikih zveri i njihovim životom, kroz prezentaciju i izložbu fotografija, imaće učenici Osnovne škole „Vuk Karadžić“ gde će autori projekta učenicima osmog razreda, u  četvrtak 26. decembra od 10 sati, govoriti na ovu temu.

Već od 12 sati u Todorčetovom konaku predavanje će biti održano i za učenike osmog razreda Osnovnih škola „ Branko Radičević“ i „Vera Radosavljević“.

Ovu izuzetno zanimljivu postavku Prirodnjačkog muzeja u Beogradu biće u prilici da pogledaju i naši sugrađani istoga dana od 13 sati, ali i da kroz razgovor sa autorima projekta „Suživot sa velikim zverima“ saznaju nešto više o ovim životinjskim vrstama.

Izložba će u Todorčetovom konaku biti otvorena do 26. januara.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.